'

ENCHANTIMALS SET PAPUSI SURORI SI ANIMALUTELE LOR FELICITY FOX & FLICK SI FEANA FOX & MIXTE

Mattel
147,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Mattel
Cod produs - SKU MTHCF79_HCF81

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
MTHCF79_HCF81
Greutate
0.22 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
28.00
Lungime
5.50
Taguri

Descriere

Faceti cunostinta cu surorile Enchantimals! Adorabile si atat de simpatice, sora mai mare (15,2 cm) si sora mai mica (10,1 cm) Enchantimals adora sa faca totul impreuna! Alegeti dintre Bree Bunny, Felicity Fox, Danessa Deer, Patter Peacock si Sage Skunk impreuna cu surorile lor mai mici. Fiecare papusa este insotita si de o figurina prieten animal. Copiii vor adora sa puna in scena legatura speciala Enchantimals. Cu 4 personaje in fiecare set, cei mici vor avea parte de distractie in familie Enchantimals suplimentara. Fiecare se vinde separat, in limita stocului disponibil. Culorile si decoratiunile pot varia. &bull Papusile pot fi pozitionate sa se tina de mana, pentru a arata legatura lor speciala de surori! &bull Fiecare papusa sora este insotita si de o figurina prieten animal. &bull Cu 4 personaje in fiecare pachet, cei mici vor avea parte de multa distractie in familia Enchantimals! &bull Papusile sunt imbracate in tinute asortate cu accesorii detasabile pentru joc de moda. &bull Este un cadou excelent pentru copii cu varsta peste 3 ani, incurajand jocul de imaginatie. Acest set contine personajele Felicity Fox si Feana Fox si figurinele Flick si Mixte.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review