'

Fantacolor Combi Junior

116,00 RON PRP: 145,00 RON
01-08-2023
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Q4199
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Q4199
Categorii
Brand
Tip produs
Jocuri mozaic
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Quercetti Fantacolor Combi Junior Inca de la varsta de 2 ani, copiii pot sa asambleze aceste mozaicuri, fixand cele 60 de piese colorate pe tablita transparenta. Fantacolor Combi Junior include 6 planse ce pot fi introduse sub tablita transparenta. Partea cealalta a jocului este reprezentata de o simpatica plansa de desen, cu ajutorul careia micutii deprind tainele desenului artistic. Jucaria Fantacolor Combi Junior ajuta la dezvoltarea coordonarii intre mana si ochi, a aptitudinilor motorii si incurajeaza gandirea creativa, astfel ca cei mici sa-si poata inventa propriile mozaicuri. Jucaria Fantacolor Combi Junior este destinata copiilor intre 2 si 5 ani. Nu contine piese mici. 60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review