'

Fotoliu auto Aspen i-size black , 76-150cm, Abc Design

ABC-Design
1.687,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12002641000
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12002641000
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Scaun auto ABC Design Aspen i-Size Group 1/2/3 - 2 în 1 scaun pentru copii pentru copii între 76 - 150 cm (15 luni - 12 ani).

Scaunul auto 2in1 i-Size Aspen vă aduce copilul în siguranță și confortabil la destinație și se caracterizează prin durata de viață lungă.

Puteți regla scaunul auto pentru a se potrivi nevoilor copilului dumneavoastră. La început, îl prindeți pe cel mic cu centura de siguranță în 5 puncte. Scaunul pentru copii este conectat ferm la mașină cu sistemul de conectare Isofix. În plus, accesoriul superior de fixare oferă și mai multă siguranță.

Puteți regla cu ușurință unghiul scaunului într-o poziție confortabilă de odihnă cu o singură mână. Dacă copilul dvs. este mai mare, pur și simplu scoateți reductorul de scaun și folosiți centura în 3 puncte a mașinii pentru a fixa scaunul. Sistemul inteligent de ghidare a centurii previne alunecarea și răsucirea centurii.

Puteți regla tetiera la înălțimea copilului dvs. cu 7 setări diferite de înălțime.

Pernele moi, respirabile ale scaunului și sistemul de ventilație integrat asigură un climat plăcut de ședere chiar și în zilele toride. În cazul unui accident lateral, protecția stabilă împotriva impactului lateral distribuie uniform forțele rezultate și astfel le reduce. Capul, partea superioară a corpului și pelvisul copilului dvs. sunt astfel și mai protejate.

R129 (i-Size) este noul standard european pentru scaunele auto pentru copii. Reglementările i-Size sunt concepute pentru a oferi copiilor protecție și siguranță suplimentară în mașină. Există un sprijin sporit pentru capul și gâtul copilului și o protecție mai bună în caz de impact frontal și lateral.
Caracteristici:

Potrivit între 76 - 150 cm (15 luni - 12 ani)
Siguranță și stabilitate: standard i-Size
Tetiera reglabila la 7 inaltimi diferite
Ham de siguranță în 5 puncte
4 poziții de șezut și odihnă
Perne moi pentru scaune
Sistem de ventilație integrat pentru o plimbare plăcută
Protecție împotriva coliziunilor laterale
Minimizator scaun detașabil
Atașament Isofix și Top Tether

dimensiuni:

52 x 44 x 82 cm

greutate scaun 12,8 kg

Scaun auto ABC Design Aspen Group 1/2/3 i-Size, asfalt, 12002642003, scaune auto i-Size

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review