'

Frica si anxietatea copilului. Solutii practice pentru a-l ajuta sa le depaseasca

Corint
65,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Corint
Cod produs - SKU BOK0843

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BOK0843
Greutate
0.01 kg
Brand
Varsta
Intre 8 ani si 12 ani
Pentru
Fete, Baieti

Descriere

Sa cresti un copil poate fi uneori o experienta coplesitoare. Gandite ca un sprijin in aceasta aventura de-o viata, cartile Corint pentru parinti abordeaza cele mai importante si mai actuale teme din domeniul parentingului. Reunite intr-un format prietenos si profund empatic, studiile cuprinse in aceasta colectie, semnate de specialisti recunoscuti, vin in intampinarea preocuparilor firesti pe care societatea contemporana le aduce deopotriva parintilor si copiilor.

Sa te cresti pe tine, ca parinte, cu ajutorul lecturilor propuse in aceasta colectie, va fi o misiune solicitanta si semnificativa, insa binele copilului tau va face sa merite totul!

De unde apar fricile copilului? De ce sunt unii copii mai anxiosi decat altii? Sunt normale frica si anxietatea? Ce poti face tu, ca parinte, pentru a-ti ajuta copilul sa depaseasca aceste dificultati? Cand trebuie consultat un specialist?

Cartea de fata raspunde tuturor acestor intrebari, gratie cercetarilor din domeniile psihologiei si neurostiintelor. Imbogatita cu numeroase exemple rezultate din experienta autoarei, cartea li se adreseaza parintilor care doresc sa inteleaga mai bine anxietatea de care sufera copilul lor si le propune solutii concrete si realiste pentru a-l ajuta sa treaca peste aceste obstacole.

AUTOR: GENEVIEVE PELLETIER
TIP COPERTA: SOFTCOVER
ISBN: 9786060880882
FORMAT: 15 x 22 CM
EDITURA: CORINT
AN APARITIE: 2022
NUMAR PAGINI: 192 
TRADUCERE: IOANA MARIA STANCESCU

 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review