'

Geanta Style Brown Abc Design 2018

ABC-Design
417,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 91376 719
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
91376 719
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

La plimbare cu stil și bun-gust

Geanta Style de la ABC Design se potrivește perfect cu aspectul său exclusivist. Calitatea superioara a acestei genți interschimbabile o face nu numai practică - cât și la modă pentru orice părinte care apreciază designul și estetica. Finisajele delicate, inserțiile din piele la modă și caracterul funcțional face geanta Style un companion la modă. Va continua să impresioneze și după ce zilele în care era folosită pentru scutece au trecut. Interiorul spațios cu un compartiment principal și trei mai mici, precum și alte două buzunare pentru obiecte mici, oferă o gamă largă de opțiuni sigure și inteligente pentru a depozita tot ceea ce mama și copilul au nevoie în timp ce ei sunt afară. În interior există o salteluță de înfășat, un suport pentru sticla sau biberon termoizolant, un buzunar impermeabil și curea de umar ajustabilă. Geanta poate fi fixată la cărucior *. Un aspect elegant, integral din piele, un accesoriu elegant pentru orice model din gama cărucioarelor ABC Design.

* Două sisteme de fixare sunt integrate: sistem de fixare pentru cărucioare ABC Design și sistem universal de fixare pentru alte mărci de cărucioare.

Iată ce veți obține cu produsul visurilor tale

1 Geanta de schimbat scutecele Style
2 Adaptori de agățat geanta
3 Portbiberon izotermic
4 Saltea pentru înfășat
5 Săculeț pentru obiecte mici
6 Geantă universală
7 Atașare universală ABC Design

Sa cunoastem produsul

Dimensiuni (lxlxî) 50 x 22 x 40 cm
Greutate brută 2,2 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review