'

Geanta Urban Fox Abc Design

ABC-Design
364,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12001632006
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12001632006
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Bang pe trend

Geanta interschimbabilă urbană de la ABC Design este ideală și în trend pentru ca părinții să poată transporta tot ce au nevoie. Geanta interschimbabilă, modernă, cu detalii exterioare din piele, are un compartiment principal mare pentru depozitarea scutecelor și a sticlelor. Apoi, sunt diferite buzunare ce oferă un loc sigur pentru toate obiectele mici. Salteaua pentru înfășat ce este împreună cu produsul oferă o bază igienică ori de câte ori aveți nevoie să schimbați scutecul copilului. Geanta se poate așeaza confortabil pe umar având cureaua lată de piele. Geanta interschimbabilă urbană este disponibilă pe mai multe culori fiind astfel potrivită fiecărui model de cărucior. *

* Sistem de fixare universal disponibil pentru colecția 2017. Pentru modelele din colecția 2016 și cele mai vechi, este necesară fixarea genții universale interschimbabile pe mânerul căruciorului.

Iată ce veți obține cu produsul visurilor tale

1 Geanta de schimbat scutecele Urban
2 Adaptori de agățat geanta
3 Portbiberon izotermic
4 Saltea pentru înfășat
5 Săculeț pentru obiecte mici
6 Atașare universală ABC Design
Dimensiuni (lxlxî) 38 x 19 x 31 cm
Greutate brută 1,2 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review