'

Halat de baie, Morsa William, 12 - 36 luni, Gro

Gro
205,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Gro
Cod produs - SKU CCA1004

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CCA1004
Brand
Gro
Pentru
Unisex

Descriere

Oferta valabila in limita stocului disponibil!Garantat imbratisari calduroase dupa baie!Fabricat din material hipoalergenic cu uscare rapida.Mentineti pe cei mici incalziti dupa baie cu acest Halat de baie Gro. Materialul hipoalergenic cu uscare rapida ajuta la oprirea scaderii temperaturii bruste a copilului dupa baie.Baita, povestioara, patut… cei de la compania Gro au ca obiectiv imbunatatirea modalitatilor cresterii copiilor, si de aceea creaza produse ajutatoare! Gama de baie de la Gro a fost proiectata cu materiale de calitate, premiile dovedind acest lucru.Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 12 – 36 luni (98 cm). Greutate maxima 11.4 kg.Infasurati degetelele micutilor in acest material de calitate ci microfibra hipoalergenica cu uscare rapida.SigurantaEste foarte important sa mentineti temperatura copilului constanta atunci cand ati terminat cu baia acestuia, asa ca asigurati-va ca este infasat bine si folositi gluga atasata pentru a pastra caldura in locurile importante. Spalati produsul inainte de prima utilizare. Spalati culorile inchise separat. AVERTISMENT: nu folositi produsul daca a fost deteriorat. Nu lasati copilul sa doarma in acest produs. Nu lasati copilul nesupravegheat in baie, nici pentru putin timp.IMPORTANT!;Pastrati ambalajul pentru referinte viitoare.AVERTISMENT:;TINETI LA DEPARTARE DE FOC!;;;;;;;·;;;;;;;;;A se spala la 40°C;;;;;;;;·;;;;;;;;;Nu folositi inalbitor;;;;;;;;·;;;;;;;;;Uscare la centrifugare mica;;;;;;;;·;;;;;;;;;Nu calcati;;;;;;;;·;;;;;;;;;Nu curatati chimic.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review