'

HARRY POTTER WIZARDING WORLD MAGICAL SALA DE CLASA MINIS POTIUNI HARRY POTTER

Spin Master
141,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6061847

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6061847
Categorii
Greutate
0.33 kg
Brand
Tip produs
Figurine
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
22.86
Lungime
13.34
Taguri

Descriere

Prefaceti-va ca va exersati prepararea potiunilor cu Harry Potter in sala de clasa de mini-potiuni magice din Wizarding World! Dispunand de o figura exclusiva de 7.5 inchi Harry Potter si trei accesorii tematice, tinerele vrajitoare, vrajitori si Muggles isi pot recrea scenele preferate din Harry Potter cu acest set de joaca distractiv. Cu copia sa a manualului de preparare avansata a potiunilor al Printului Semisange, Harry poate prepara potiuni, inclusiv norocosul Felix Felicis, in interiorul ceaunului fierbinte. Pozitionati figurina Magical Minis si aprindeti flacarile cazanului mutandu-l pe Harry peste locul de activare - flacarile se ridica si ceaunul se deschide magic! Sala de Potiuni are chiar si un biban pentru Hedwig (nu este inclus) pentru a va observa aventurile fermecatoare. Sala de clasa Magical Minis Potions este modalitatea perfecta de a-ti inspira imaginatia prin joc distractiv si captivant. Conectati setul de joaca la Castelul Magical Minis Hogwarts (vandut separat) si extindeti-va lumea Magical Minis cu setul de joaca Charms Classroom si Care of Magical Creatures (fiecare vandut separat). Colecteaza si conecteaza toate figurinele Magical Minis, seturile de prietenie si seturile de joaca pentru a-ti construi propria lume magica (fiecare vanduta separat)! Jucariile Magical Minis Harry Potter sunt cadourile perfecte pentru copii si fanii Harry Potter. Experimentati magia lui Harry Potter cu sala de clasa cu mini-potiuni magice din Wizarding World!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review