'

Headu Ludic - Joc De Memorie Ko

Headu
85,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Headu
Cod produs - SKU HE27569
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
HE27569
Brand
Varsta
7 ani+
Pentru
Unisex
Dimensiune
15.4 x 20.5 x 4.8 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

„Proiectam jocuri, jucarii, carti si aplicatii distractive, de inalta calitate, pentru a-i invata pe copii abilitati esentiale folosind o metoda de predare inovatoare.” - Fondatorii Headu Joc de memorie KO de la Headu este un joc distractiv si provocator pentru toate varstele, bazat pe tehnici de memorie. HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta. Setul include: 40 de carduri memo; 8 foi colorate de punctaj; 1 marker de sters; Regulament. Gama Ludic creeaza jocuri de petrecere de calitate pentru toata lumea, distractive si utile pentru a mentine mintea activa. Jocurile ludice antreneaza mintea la orice varsta, stimuland abilitatile personale utile pentru viata de zi cu zi. De ce sa alegi HEADU? Revolutia digitala, cresterea tot mai mare de informatii, explozia potentialului stiintei si a tehnologiei si accelerarea globalizarii, fac ca in prezent sa fie esential sa avem noi moduri de gandire si noi cai de invatare: de la copii mici si pana la adulti, la scoala, la locul de munca si in viata. Misiunea brandului HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review