'

Hyper Runner Stunt - Masina de cascadorii cu telecomanda

139,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 777607

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
777607
Brand

Descriere

Actiune de mare putere intr-un pachet mic: aceasta masina cu telecomanda efectueaza cascadorii si miscari super rapide pe care tu le poti controlati! Cutia include bicicleta retractabila rosie, telecomanda, cablu de incarcare USB si manual de instructiuni. Urmati instructiunile pentru a afla cum sa o controlati.

Masina de curse eleganta cu demonstratie automata: stunt Red este special conceputa cu roti din spate supradimensionate (rezistenta terenului) si unelte telescopice pe care corpul le poate scala si transforma. Apasati butonul „demonstratie” pentru a afisa diferite modele de rotatie si cifra de afaceri. Vei apasa din nou butonul!

Aceste cascadorii ii fac pe oameni sa uimeasca: cu exceptia functiilor de baza inainte / inapoi si stanga / dreapta, aceasta masina inteligenta poate face cascadorii speciale, cum ar fi flip la 360 de grade si intindere flexibila cu lumina colorata! Aratati trucurile si uimiti oamenii!

Aceasta masina este reincarcabila atat prin USB cat si cu baterii AAA;.
Reincarcarea prin USB dureaza doar 15 minute!
Luati o pauza scurta si jucati-va cu ea pentru o alta runda!

Varsta recomandata: 8 ani +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review