'

INAPOI IN VIITOR - CURSA PE HOVERBOARD

Playmobil
225,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70634

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70634
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Dupa prima sa calatorie in trecut, Marty McFly se indreapta acum spre 2015. In viitor, Griff, nepotul inamicului lui Marty, Biff Tannen, este foarte rapid pe placa hoverboard in loc de skateboard-uri. Va reusi Marty sa-l depaseasca pe Griff, sa-si salveze familia si sa revina in 1985? Cu cel mai recent set INAPOI IN VIITOR - CURSA PE HOVERBOARD de la Playmobil, fanii trilogiei filmului cult-clasic pot readuce in scena legendara scena de urmarire a hoverboard-ului prin atasarea figurimelor, prin intermediul punctelor de sprijin. In plus fata de Marty si Griff pe hoverboard-urile lor, setul de joc include si personajul Doc Brown intr-o tinuta futurista, un ofiter de politie cu motocicleta, afise, decoruri, accesorii grozave pentru DeLorean (70317 - vandut separat) si o carte postala de colectie pentru fani. Varsta recomandata 5 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review