'

JOC DE CONSTRUCTIE - ZANY TRAX

THE LEARNING JOURNEY
157,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
THE LEARNING JOURNEY
Cod produs - SKU TLJ190043

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TLJ190043
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Este Zany si distractiv ... este o cursa de construit! Aprinde interesul tanarului inginer pentru educatia STEM cu acest kit de constructie de labirint cu bile plin de actiune. Acest set de constructie de peste 80 de piese este conceput pentru a lansa copiii in lumea interesanta a stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii. Urmati indeaproape manualul de instructiuni detaliate pentru a construi labirintul. Bucura-te de valoarea jocului extins in timp ce experimenteaza lumea cauzei si efectului. Incurajeaza o experienta creativa de educatie STEM si transforma invatarea distractiva prin introducerea copilului in lumea remarcabila a ingineriei si mecanicii! Constructorul in devenire cauta o jucarie plina de actiune si interschimbabila? Cauti o jucarie de invatare sigura, care sa fie distractiva si educativa? Copilul tau este gata sa se angajeze intr-o aventura interesanta in constructii? Atunci Zany Trax este cadoul perfect pentru tine si copilul tau! Acest joc este excelent atat pentru baieti, cat si pentru fete cu varsta de peste 6 ani. CARACTERISTICI CHEIE - JOCUL DE CONSTRUCTIE - ZANY TRAX de la Learning Jorney contine peste 80 de piese interschimbabile in culori vii, placi de baza, conectori 3-D, un ridicator da bile cu tirbuson, o cadere cu pendul si un manual de instructiuni pas cu pas pentru a va ghida la produsul finit. Dupa ce produsul este construit, Zany Trax va oferi ore de distractie si invatare. Produsele Techno Gears sunt toate interschimbabile, ceea ce ofera o valoare adaugata a jocului si posibilitati nesfarsite de constructie! Aceste seturi de constructii sunt perfecte pentru baieti si fete cu varsta de peste 6 ani. Beneficii educationale -JOCUL DE CONSTRUCTIE - ZANY TRAX se aliniaza la standardele de educatie stiintifica, tehnologica, inginerie si matematica (STEM). CONSTRUCTIE DE ABILITATI - Sprijina dezvoltarea cognitiva, rezolvarea problemelor, rationamentul fluid si abilitatile mecanice si ingineresti. Creste increderea pe masura ce copiii proiecteaza structuri care se misca si functioneaza. Sporeste stima de sine oferind un sentiment de realizare odata ce jucaria este complet construita. SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor. Produse premiate - JOC DE CONSTRUCTIE - ZANY TRAX este castigatorul premiului „Creative play of the year” al revistei creative child 2018 si premiul de top pentru jucaria anului 2018! Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori...copiii!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review