'

Joc de memorie - Animale

New Classic Toys
47,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
New Classic Toys
Cod produs - SKU NC10830

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
NC10830
Greutate
1 kg
Tip produs
Jocuri de memorie
Inaltime
20.00
Latime
20.00
Lungime
30.00

Descriere

Acest joc de memorie din lemn de la New Classic Toys este jocul perfect pentru familie și prieteni. Cu ajutorul acestui joc antrenam abilitățile motorii fine ale copiilor, abilitățile de rezolvare a problemelor si memoria. Încurajează socializarea în timp ce micuții își dezvoltă abilitățile de recunoaștere și vorbire.

Reguli de joc: așezați piesele cu fața în jos și întoarceți pe rând două piese. Daca cele doua se potrivesc, puteti păstra cele două piese, dacă nu le intoarceti inapoi cu fata in jos pe masa de joc. Trucul este să încercați și să vă amintiți unde sunt diferitele animale, astfel încât să puteți face o pereche. Câștigă jucatorul cu cele mai multe perechi de piese la sfârșitul jocului. Există 16 perechi -32 de piese, fabricate din lemn, ilustrand diverse animale. Setul este ambalat intr-un saculet de bumbac pentru depozitare ușoară. Acest joc de memorie este realizat din lemn certificat FSC® 100%.

Dimensiuni piese: 4.5 x 4.5 x 0.5 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review