'

Joc Elefant - Sa Invatam Culorile, Formele - Eng

THE LEARNING JOURNEY
180,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
THE LEARNING JOURNEY
Cod produs - SKU TLJ345207

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TLJ345207
Categorii
Varsta
2 ani+
Pentru
Unisex
Dimensiune
27.3 x 22.2 x 16.5 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

Copiii se vor distra de minune si le va placea sa invete despre culori si modele cu acest joc de potrivire plin de actiune. Cu placile de joc colorate si cartile vibrante cu pesti, Joc Elefant - Sa Invatam Culorile, Formele - ENG ii va face pe cei mici sa "mearga la pescuit" si sa-si insuseasca abilitatile de potrivire in cel mai scurt timp. Pe rand, alegeti o carte si vedeti daca aceasta se potriveste cu un peste din acvariu. Primul care isi umple tabla castiga jocul! Setul include: 4 planse si 16 piese de joc. Pentru pana la patru jucatori Beneficiile jocului cu The Learning Journey: Sprijina dezvoltarea abilitatilor de ascultare, vizuale, gandire si invatare. Sprijina abilitatile de dezvoltare - dezvolta abilitati motorii brute prin incurajarea miscarii si mersului de-a busilea. Construieste increderea si stimuleaza stima de sine prin furnizarea unui sentiment de realizare. Ajuta la stabilirea abilitatilor cognitive si a rationamentului fluid prin incurajarea copilului sa se gandeasca creativ. PRODUSE PREMIATE - Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori...copiii!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review