'

JOC PINTBALL

BRIO
310,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO34017

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO34017
Brand
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Cate puncte poti acumula? Accepta provocarea cu 34017 joc de pintball de la BRIO- un aparat de pintball de jucarie interesant, cu un amestec de design frumos si caracteristici distractive. Incarca si tragi: incarca mingea de metal in rampa de lansare si apoi trage cu pistonul de lemn. Va trebui sa te grabesti la manere sa prinzi mingea de metal care cade in timp ce zboara si sare prin spatiul de joc tematic. Strange puncte: Du mingea la una dintre gaurile de puncte si va reaparea la sectiunea de notare de jos pentru a afisa scorul. Joaca-te cu toate cele 5 bile si apoi calculeaza-ti scorul cel mai mare. Materiale jucarie: lemn, plastic, metal

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review