'

Joie - Carucior Versatrax Laurel

Joie
1.799,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Joie
Cod produs - SKU S1803EALRL000
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
S1803EALRL000
Categorii
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Stim ca va asteapta atat de multe aventuri, inca nedescoperite, asa ca faceti cunostinta cu partenerul perfect: Joie Versatrax.
Sa te adaptezi la nevoile bebelusului care sunt in continua schimbare, nu a fost niciodata mai usor alaturi de acest carucior.
Este usor de pliat, cu o singura mana, datorita sigurantei din spatele sezutului, fiind cea mai sigura si compacta pliere a unui carucior multifunctional de pana acum.
Indiferent daca este pozitionat cu fata sau cu spatele, Versatrax se pliaza dintr-o miscare si sta singur vertical, chiar si pliat.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review