'

Joie - Patut pliant Cheer Little Explorer

Joie
649,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Joie
Cod produs - SKU P1205AALEX000
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
P1205AALEX000
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Un spatiu placut si vesel, destinat pentru a fi locul perfect de joaca, dar si pentru un somn dulce.

Acest patut, in forma de cub este destinatia finala pentru micutii exploratori in cautarea aventurilor din timpul zilei si a somnului linistit din timpul noptii. Acest prieten de joaca foarte confortabil si aerisit, distreaza, educa si ii implica pe cei mici in multe activitati de joaa distractive, dar in acelasi timp ii trimite intr-o lume de vis incantatoare in timpul somnului. Timpul de joaca intalneste aventura.  Aici se pot mentine cei mici in conditii de siguranta, in timp ce acestia dau frau liber imaginatiei. Un imprimeu jucaus si scenic transforma traditionalul patut intr-o aventura magica. Cu un design patrat, dragut si ingrijit, acest patut ofera mai mult spatiu interior pentru intindere si pentru joaca, atat in timpul somnului, cat si in timpul sesiunilor de joaca.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review