'

JUCARIE DE SORTAT FORME PRAJITURA

THE LEARNING JOURNEY
120,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
THE LEARNING JOURNEY
Cod produs - SKU TLJ481080

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TLJ481080
Tip produs
Cuburi de construit
Varsta
1 - 3 ani
Pentru
Unisex

Descriere

Jucaria de sortat ferme Prajitura de la Learning Journey este un mod delicios de a-i ajuta pe cei mici sa invete culorile si formele! Acesta jucarie de sortat in forma de prajitura va ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si cognitive fine prin simpla incadrare a blocurilor in formele potrivite. Cele opt piese, odata ce sunt in interior, sunt depozitate in siguranta si nu vor cadea. Impreuna cu beneficiile invatarii, glazura realista si cireasa sunt „cireasa de pe tort”! Varsta recomandata peste 12 luni. CARACTERISTICI-CHEIE - JUCARIA DE SORTAT FORME PRAJITURA este un mod delicios de a ajuta bebelusii si copiii mici sa invete culorile si formele! Aceasta jucarie de sortare in forma de dulciuri va ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si cognitive fine prin simpla introducere a blocurilor formate in gaurile potrivite. Cele opt piese se pot depozita in siguranta in interior. Impreuna cu beneficiile invatarii, glazura realista este „cireasa de pe tort”! Include 4 forme si 4 forme numerice pentru sortare, materiale texturate, are un design portabil si este o constructie durabila din plastic usor. BENEFICII EDUCATIONALE – stimuleaza abilitatile tactile si motorii, incurajeaza gandirea si invatarea si introduce textura INCURAJEAZA ABILITATI DE DEZVOLTARE - Dezvolta ABILITATI DE REZOLVARE A PROBLEMELOR. Construieste INCREDEREA IN SINE. Ofera ore de distractie interactiva de invatare SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor. PRODUSE PREMIATE - Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori...copiii!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review