'

Jucarie De Tras Si Sortat Forme Gandacei

Little Tikes
140,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Little Tikes
Cod produs - SKU LT64690
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LT64690
Brand
Varsta
0 - 1 ani
Pentru
Unisex

Descriere

Little Tikes are un trecut semnificativ in randul consumatorilor, recunoscut de la o generatie la alta. Lider in productia de jucarii “Made in USA”, un brand pe care toate mamele il cunosc si in care cred. Little Tikes reprezinta calitate, siguranta si durabilitate. Jucaria de tras si sortat forme gandacei de la Little Tikes combina doua jucarii preferate de cei mici intr-unul singur: sortare si sunete, in timp ce jucaria este trasa. Cele 5 blocuri usor de inteles ii ajuta pe cei mici sa invete sa indentifice culorile si formele. Aceasta jucarie este ideala pentru bebelusi si ii incurajeaza sa isi dezvolte puterea in picioare si sa se miste in mod independent. Jucariile de tras incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii ale copiilor. Bebelusii sunt incurajati sa invete sunete distractive si culori stralucitoare. Fantastic First este singura serie de jucarii pentru copii mici si de gradinita care aduce la viata modelele clasice de joc, prin intermediul jocului activ si al dualitatii Caracteristici principale: Jucarie de tras cu sortator forme Include 5 blocuri usor de inteles in diferite forme si culori, astfel incat copiii pot invata sa le identifice . Muzica se aude, iar formele se invart in sus si in jos, pe masura ce jucaria este trasa. Culoarea si continutul pot varia fata de pozele de pe ambalaj. Varsta recomandata: 9 luni+. Necesita 2 baterii 1.5V/AAA, nu sunt incluse.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review