'

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bedroom"

Cubika
86,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cubika
Cod produs - SKU 12640
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12640
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Jucarie Din Lemn Cubika, Set Constructii, "My Bedroom"

Jucariile din lemn au fost intodeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau.

Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpatilor iar vopselurile utilizate sunt pe baza de apa, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzura si sunt 100% sigure pentru utilizatori.

"My Bedroom"este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Jocul contine o multitudine de accesorii, toate elementele necesare specifice unui dormitor. Cu ajutorul acestui set de joc copilul va invata care sunt componentele unui dormitor, si poate crea camera preferata. Distractia este garantata cu aceasta jucarie!

Toate piesele acestui joc sunt cu marginile rotunjite, astfel incat copilul dumnevoastra sa se poata juca in siguranta.

Caracteristici produs:

Materiale: lemn de fag, vopseluri pe baza de apa, non-toxice, elemente din carton gros si carton magnetic;

Numar piese: 14

Dimensiuni produs: 15/21/30 cm

Varsta recomandata: 36 luni+

AVERTISMENT: Indepartati ambalajele inainte de folosinta. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul jocului cu acest produs. Tineti produsul departe de foc.

Producator: Levenya Ukraine

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review