'

Jucarie interactiva Tiny Love, leul Leonardo

Tiny Love
108,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tiny Love
Cod produs - SKU TL164

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TL164
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Jucarie care ii inspira pe micuti sa exploreze si incurajeaza cresterea prin miscari si dezvoltarea imaginatiei. Creste impreuna cu copilul: incepand de la momentele in care micutul sta pe burtica pana la momentele cand acesta va incepe sa mearga, Leonardo il va acompania mereu. Contribuie la dezvoltarea cognitiva: cei mici vor intelege consecintele actiunilor pe masura ce se vor indoi jucaria pentru a ii schimba directia de mers. Inspira imaginatia si creativitatea: designul unic si forma de acordeon a jucariei inspira copii sa indoaie si sa impinga jucaria, descoperind astfel noi posibilitati de a se juca. Incurajeaza explorarea: urechile care fosnesc, bila care se invarte, margelele si sunetele facute atunci cand capul caprioarei este rotit motiveaza micutul sa exploreze si sa se joace. Acest produs incurajeaza dezvoltarea cognitiva, a functiilor motorii fine, a functiilor motorii de baza, a imaginatiei si creativitatii. Recomandare de varsta: 3luni+ Caracteristici: Corp flexibil; Margele in roti; Bila cu margele care se invarte; Cap care se roteste; Materiale care fosnesc. Recomandari in functie de varsta: 3 luni+: FUNCTIILE MOTORII FINE – permite copilului sa exploreze jucaria tragand de materialul fosnitor, miscand margelele si rotind bila iar, mai apoi, rotind capul acesteia pentru a auzi sunetul scos de acesta. 6luni+: FUNCTIILE MOTORII DE BAZA – dupa ce copiii se simt mai increzatori stand pe burtica, miscarea de rulare a jucariei ii tenteaza sa se intinda spre ea si sa exploreze propria abilitate de a se misca. 6-12 luni+: IMAGINATIA SI CREATIVITATEA – optiunile de joaca ale jucariei, corpul flexibil si posibilitatea de a se deplasa inspira creativitatea si imaginatia copilului. 12luni+: DEZVOLTAREA COGNITIVA - copilul se va juca intr-un mod din ce in ce mai complex pe masura ce timpul trece. In timp, acesta va invata faptul ca daca indoaie jucaria intr-o directie sau alta ii va afecta directia de mers. Dimensiuni: 12.5 x 17 x 14.5 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review