'

Jucarie Tiny Love Arcada Povesti Magice alb si negru, 0 luni +, Alb/Negru

Tiny Love
251,04 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tiny Love
Cod produs - SKU TL195

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Jucarie Tiny Love Arcada Povesti Magice. Distractie la soare!Arcada Povesti Magice este conceputa pentru doua etape ale dezvoltarii, oferind bebelusilor oportunitati de divertisment si dezvoltare, oriunde te duci! In primele 5 luni, jucariile, stimuleaza explorarea senzoriala. De la 5 luni, bebelusul incepe sa traga si sa tina, explorand arcada intr-un mod mai complex, explorand legatura cauza - efect.Fiecare mic detaliu are rolul de a incuraja dezvoltarea bebelusului tau. Designul arcadei ajuta la dezvoltarea bebelusului, inca din prima zi! Este conceputa pentru 2 etape ale dezvoltarii bebelusului Explorare senzoriala (0 luni+) Explorarea legaturii cauza - efect (5 luni+)Caracteristici: Arcada se poate inclina usor spre copil Steluta texturata usor de manuit Minge cu bile zanganitoare, cu margini texturate fosnitoare Prisma solara transparenta Pasare zornaitoare cu oglinda Morisca care poate fi activata de bebelus Inel gingival usor de tras Clemele de prindere reglabile, compatibile cu majoritatea carucioarelor.0-2 luniIn primele trei luni, bebelusii au nevoie de stimulare vizuala pentru a-i ajuta sa invete sa-si concentreze privirea. Stimulii trebuie plasati la o distanta optima (intre 20 – 30 cm) si ar trebui sa includa cateva miscari. Inclina arcada la distanta adecvata si lasa copilul sa se bucure de o explorare vizuala.2-5 luniPe masura ce bebelusii cresc, ei vor incerca sa loveasca jucariile si sa descopere caracteristicile acestora. Regleaza distanta arcadei si lasa copilul sa faca primele incercari de a se juca cu numeroasele activitati ale acesteia.5+ luniIn acest stadiu, coordonarea mana-ochi a bebelusilor le permite sa ajunga la jucarii cu incredere, sa le tina si sa le bage in gura pentru explorare ulterioara. Arcada sustine dezvoltarea abilitatilor motorii. Il ajuta pe bebelus sa invete despre legatura cauza si efect, prin activitatea distractiva a elicei. Stimularea simturilor se realizeaza cu ajutorul elementelor zornaitoare si fosnitoare.Moduri de utilizareLovirea jucariilorIn primele 5 luni, bebelusul priveste si loveste jucariile, extinzandu-si orizonturile vizuale, stimuland explorarea senzoriala.Trage si tine jucariileDe la 5 luni, bebelusul incepe sa traga si sa tina jucariile dintr-o pozitie mai inclinata, stand mai bine in sezut, explorand arcada intr-un mod mai complex.Recomandare de varsta: 0+luniDimensiuni produs: 50 x 7.2 x 32 cm (latime x adancime x inaltime)Dimensiuni ambalaj: 47.3 x 7.3 x 33.2 cm (latime x adancime x inaltime)Greutate: 0.4 kgTiny Love este o companie internationala de jucarii si produse pentru bebelusi, care pune un accent deosebit pe dezvoltarea bebelusului de la nastere si ofera solutii inteligente nevoilor autentice ale parintilor.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review