'

Landou City Select Lux Slate

Baby Jogger
819,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Baby Jogger
Cod produs - SKU BJ0171229905

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BJ0171229905
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Landou Baby Jogger City Select Lux Slate Landoul City Select Lux Slate se monteaza pe sasiul caruciorului Baby Jogger City Select Lux pentru ca acesta sa poata fi folosit de la nastere. Caracteristici Landou Baby Jogger City Select Lux Slate: Greutatea maxima pana la care se recomanda folosirea landoului este de 11 kg. Prevazut cu salteluta cu grosime de 3 cm si husa detasabila si lavabila. Include protectie de iarna. Montarea landoului City Select Lux Slate: Desfaceti partea sport a caruciorului City Select Lux. Montati elementele din kitul pentru landou pe cadrul partii sport a caruciorului. Atasati capotina partii sport a caruciorului dvs. City Select Lux. Atentie : Capotina nu este inclusa in pachet, utilizati capotina partii sport a caruciorului dvs. Baby Jogger City Select Lux. Acest landou se achizitioneaza DOAR daca aveti un carucior Baby Jogger City Select Lux (nu este compatibil cu alte modele de carucior). Deoarece caruciorul Baby Jogger City Select Lux poate fi folosit si pentru gemeni, puteti monta doua landouri pe sasiu, cu conditia sa fie cumparat in prealabil si sezutul pentru al doilea copil (care este necesar pentru montaj deoarece in kitul pentru a-l doilea sezut se afla accesoriul pentru montajul celui de al doilea landou si capotina). Caracteristici tehnice Landou Baby Jogger City Select Lux Slate: Dimensiuni: 76 x 11 x 38 cm. Greutate: 1.7 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review