'

Landou City Tour Lux Granite

Baby Jogger
1.110,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Baby Jogger
Cod produs - SKU BJ0184121701

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BJ0184121701
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Landou City Tour Lux Granite Landoul City Tour Lux este un produs cu adevarat revolutionar, fiind singurul landou de pe piata ce poate fi pliat odata cu sasiul caruciorului, atunci cand este montat pe acesta. Calatoria cu masina devine astfel mult mai facila, pentru ca printr-o miscare simpla, intregul carucior este pliat, devenind extrem de compact si putand fi depozitat in portbagajul masinii, fara a fi nevoie sa demontati landoul de pe sasiu. Caracteristici Landou City Tour Lux: Este compatibil cu modelele de carucioare City Tour Lux. Este recomandat de la nastere si pana la o greutate maxima de 9 kg. Este un landou special, captusit in interior si extrem de confortabil pentru bebelus. Landoul City Tour Lux se poate monta pe sasiu doar cu fata catre parinte. Realizat din materiale textile premium cu protectie UV +50. Prevazut cu salteluta speciala antisufocare. Prevazut cu protectie speciala pentru iarna, protectie de vant si parasolar. Specificatii tehnice Landou City Tour Lux: Dimensiuni Landou montat: 80 x 36 x 24 cm. Dimensiuni Landou pliat: 50 x 40 x 15 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review