'
15%
  • Landou Quantum 2 Auburn cu stand
  • Landou Quantum 2 Auburn cu stand
  • Landou Quantum 2 Auburn cu stand

Landou Quantum 2 Auburn cu stand

Diono
1.275,00 RON PRP: 1.500,00 RON
31-03-2024
-Costul de transport nu este inclus
Diono
Cod produs - SKU D72403
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
D72403
Brand
Culoare
Maro
Pentru
Unisex

Descriere

Landoul Diono Quantum 2 este partenerul perfect, combinand un sistem de transport inovator cu un patut, pentru un somn confortabil oriunde va veti afla. Landoul Diono Quantum 2 este primul dintr-o noua generație landouri, este conceput de la nastere si stabileste noi standarde in confortul peste noapte, cu flux de aer activ, elegant si versatil, este perfect pentru orice zi a saptamanii, acasa sau departe. Potrivit de la nastere (pana la aproximativ 6 luni sau cand copilul se poate aseza fara ajutor), Landoul Diono Quantum 2 are captuseala moale, detasabila si include o saltea inteligenta, amplasata intr-o baza aerata, durabila, construita din material rezistent la apa. Standul se pliaza simplu si include o zona de depozitare inteligenta si generoasa, perfecta pentru servețele, scutece si lucrurile de care aveți nevoie. Caracteristici: Potrivit de la nastere pana la o greutate maxima de 9 kg. Aprobat pentru somn peste noapte, ofera o poziție naturala pentru somnul bebelusului. Salteaua aerata inteligenta, imbunatațeste circulația aerului. Standul se pliaza simplu, pentru depozitare usoara. Tesatura de inalta performanta tehnica, cu detaliu contemporan. Landou adanc si solid, cu capotina detasabila, incadrat pe suport de aluminiu si dotat cu sistem de ventilatie. Plierea capotinei se face printr-un mecanism silențios, care nu va deranja copilul. Compatibil cu caruciorul Diono Quantum2 (disponibil separat). Specificatii tehnice: Greutate: 8kg Dimensiuni: Inaltime 111cm x Latime 90cm x Adancime 62cm In conformitate cu: EN1466: 2014

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review