'

Landou Time2Grow Black

Graco
445,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Graco
Cod produs - SKU GAT998BLCEU

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
GAT998BLCEU
Brand
Culoare
Negru
Pentru
Unisex

Descriere

Landou Time2Grow Black Landoul Graco reg; Time2Grow , Steeple Grey asigura o pozitie perfect orizontala, ideala pentru nou-nascuti. Acest landou este recomandat de la nastere si pana la o greutate de aproximativ 9kg. Caracteristici Landou Graco reg; Time2Grow , : Este extrem de usor si poate fi strans foarte simplu, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu atunci cand este depozitat. Landoul are o protectie detasabila, ce va permite sa acoperiti bebelusul atat cat este nevoie, in functie de vremea de afara si de cat de groase sunt hainutele cu care acesta este imbracat. Capotina, salteluta si husa acestui landou sunt detasabile, pentru a le putea curata cu usurinta. Manerul ergonomic al landoului este captusit cu spuma, astfel incat parintele il poate transporta in mod elegant, cu minimum de efort. Sistemul practic one-click de fixare al landoului pe sasiul caruciorului il face extrem de simplu de folosit de orice ultilizatori, chiar si de cei ne-experimentati. Mamicile iubesc landoul Graco reg; Time2Grow , pentru: Designul special si usurinta cu care poate fi strans si depozitat atunci cand nu este folosit. Materialul special cu protectie UV+50 care il face sa arate nou chiar daca a fost folosit mult timp. Husa landoului se curata prin stergere cu o carpa moale.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review