'

Lapte praf Nutricia pentru alergii si intolerante usoare, Aptamil Pepti 2 DHA, 400g, 6luni+

Nutricia
109,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
Nutricia
Cod produs - SKU 649973

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
649973
Brand
Taguri

Descriere

Aptamil® Pepti SYNEO ™ 2 400 g, De la 6 luniPENTRU REGIMUL DIETETIC AL ALERGIEI LA PROTEINELE DIN LAPTELE DE VACĂAlergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti SYNEO™2, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.Aptamil® Pepti SYNEO™2 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.Combinația noastră patentată SYNEO™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.Cereți sfatul experților! Aveți nevoie de mai multe informații despre produsele noastre? Căutați sfaturi de preparare sau de tranziție? Contactați-ne!expert@aptanutricia.ro0800 672 888facebook.com/aptanutriciawww.aptanutricia.roFOARTE IMPORTANTAptamil® Pepti SYNEO™2 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei. A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromiși.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review