'

LEGO CITY MISIUNI DE SALVARE A ANIMALELOR SALBATICE 60353

LEGO
152,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO60353
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO60353
Categorii
Greutate
0.44 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
28.20
Lungime
5.90
Taguri

Descriere

Acum copiii pot incerca o noua experienta de joaca interactiva unde vor prelua rolul principal in povesti de aventura digitale, folosind piese LEGO adevarate pentru a completa misiunile de pe ecran. Acest set LEGO City Misiuni de Salvare a Animalelor Salbatice (60353) include un camion de jucarie, 3 minifigurine, un pui de crocodil, un pui de pantera, o broasca, un iepure si o bufnita plus numeroase piese LEGO pentru a rezolva provocarile povestii.Pentru a completa misiunile vei avea nevoie de un smartphone sau o tableta (disponibile separat) echipate cu aplicatia gratuita LEGO Building Instructions.Copiii devin eroii povestilor cu seturile de joaca Misiuni LEGO City, dezvoltandu-si abilitatile creative si de solutionare in timp ce interactioneaza cu personajele lor preferate si indeplinesc misiuni de construit! Încearca noua provocare interactiva cu setul LEGO City Misiuni de Salvare a Animalelor Salbatice (60353).Ce e in cutie? - toate piesele LEGO de care ai nevoie pentru a construi un camion de misiuni si a rezolva provocarile de constructie fara instructiuni, plus 3 minifigurine si un pui de crocodil, pantera, bufnita, broasca si iepure.Distractie LEGO interactiva preia rolul principal in aventurile digitale, folosind caramizi LEGO adevarate pentru a indeplini misiunile de salvare de pe ecran.Un cadou minunat pentru copiii de 6+ ani.Setul mai include si accesorii pentru minifigurine o perie, o lupa, o camera foto, binoclu, un iepure, un biberon, o seringa, un walkie-talkie, un navod si o lopata.Camionul de baza masoara peste 6 cm inaltime, 6 cm latime si 15 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review