'

LEGO CITY PLACI DE DRUM 60304

LEGO
98,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO60304

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO60304
Categorii
Greutate
0.42 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
26.20
Lungime
6.10

Descriere

Acest set de constructii LEGO® City Placi de sosea (60304) adauga un cadru realist pentru joaca inventiva a copiilor, cu stalpi de iluminat stradali fosforescenti, semafoare, semne de circulatie, marcaje ale benzii de circulatie, praguri pentru reducerea vitezei, o trecere de pietoni, copaci si verdeata. Copiii pot plasa placile de sosea dupa bunul plac, sa construiasca un oras in jurul lor si sa le conecteze la alte seturi cu placi de sosea pentru a-si extinde creatiile urbane! Setul include un manual de instructiuni usor de urmarit si Instructions PLUS, ghidul interactiv din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions de pe dispozitivele smart. Acest ghid interactiv de constructie, cu functii incredibile de marire si rotire, transforma incepatorii in maestri in constructii LEGO imediat. &bull Copiii pot adauga un cadru realist constructiilor lor LEGO cu acest set LEGO® City Placi de sosea (60304). Punctul de incepere perfect pentru o experienta de joaca creativa de neegalat. &bull Ce gasesti in cutie? Copiii primesc 5 placi de sosea LEGO cu marcaje rutiere, praguri pentru reducerea vitezei si trecere de pietoni, plus stalpi de iluminare fosforescenti, semafoare, semne de circulatie, copaci si verdeata. &bull Copiii pot crea o macheta realista de sosele cu multe detalii autentice si s-o conecteze cu alte seturi de constructie City cu placi de sosea pentru a-si extinde orasele create. &bull LEGO® City Placi de sosea poate fi un cadou grozav de Craciun, zi de nastere sau orice alta ocazie pentru copiii de la 5 ani in sus. &bull Construit, macheta principala de sosea masoare 13 cm inaltime, 44 cm latime si 38 cm adancime. &bull LEGO® City Placi de sosea este cadrul perfect pentru creatiile LEGO ale copiilor. &bull Include instructiuni tiparite si Instructions PLUS ghidul interactiv care face din construit o joaca de copii (parte din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review