'

LEGO CITY STUNTZ CASCADORIE ZDROBITOARE IN BUCLA 60338

LEGO
271,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO60338

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO60338
Categorii
Greutate
0.73 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
48.00
Lungime
6.10
Taguri

Descriere

Setul LEGO City Stuntz Cimpanzeul Zdrobitor (60338) include un cimpanzeu mecanic urias pentru spectacole, bucla si rampa, plus o motocicleta cu volanta pentru cascadorii. Adauga cele 3 minifigurine incluse pentru competitii palpitante.În cutie vei gasi si instructiuni ilustrate usoare de urmat, asa ca cei mici isi pot construi propriile jucarii LEGO fie pe cont propriu fie impreuna cu prietenii sau familia.Actiune adevarata cu cascadorii pregateste scena pentru joaca folosind setul LEGO City Stuntz Cimpanzeul Zdrobitor (60338), care include o motocicleta cu volanta pentru cascadorii si 3 minifigurine.Ce e in cutie? - tot ce iti trebuie pentru a construi un Cimpanzeu Zdrobitor mecanic, cu o bucla si o rampa, plus o motocicleta de cascadorii cu volanta. Setul mai include si un stand pentru spectatori, flacari LEGO, plante, o camera video, un hot dog si inghetataFunctii distractive impinge motocicleta de cascadorii pentru a activa volanta, apoi da-i drumul sa parcurga bucla, sa loveasca rampa si sa treaca de cimpanzeul mecanic si miscarile sale zdrobitoare. Un cadou minunat pentru orice ocazie, acest set LEGO este perfect pentru copiii de 7+ ani.Setul construit masoara peste 21 cm inaltime, 17 cm latime si 40 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review