'

LEGO CLASSIC CUTIE DE PETRECERE CREATIVA 11029

LEGO
261,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO11029

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO11029
Categorii
Greutate
1.14 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
26.20
Latime
38.20
Lungime
9.40

Descriere

Aduna prietenii si familia impreuna cu activitatile de construit distractive din setul LEGO Classic Cutie creativa de petrecere (11029). Acest mix colorat de caramizi pentru varstele 5+ ofera o experienta grozava de joaca in grup, oricare ar fi ocazia.Împartaseste distractia creativa cu aceasta colectie colorata de caramizi pentru construit. Piesele sunt grupate in 6 pungi, fiecare continand caramizi si instructiuni de construire printate pentru a crea 2 modele usor de asamblat. Modelele includ un ursulet, clovn, unicorn, piñata, curcubeu, tort, popcorn, baloane si mici cadouri. Este o activitate grozava de grup pentru orice ocazie - si cand evenimentul ia sfarsit, constructia creativa poate continua! O versiune digitala a instructiunilor de construit se regaseste in aplicatia LEGO Builder.Jucariile LEGO Classic pentru varstele 5+ echipeaza manutele copiilor cu idei si inspiratie si ofera adultilor o oportunitate de a le fi alaturi cand se distreaza construind si isi dezvolta abilitatile.Modele distractive de construit impreuna - Familia si prietenii pot participa la provocarile de construit cu LEGO Classic Cutie creativa de petrecere (11029), un set colorat si creativ conceput pentru copii de varstele 5+.Set plin de activitati - 900 de piese vibrant colorate sunt grupate in 6 pungi, fiecare continand caramizi si instructiuni pentru a construi 2 modele usor de asamblat.Jocuri de petrecere distractive - Participantii pot forma echipe pentru intreceri de construit pentru a crea un ursulet, clovn, unicorn, piñata, curcubeu, tort, popcorn, baloane si mai multe.Distractia nu se opreste - Cu 12 modele si nesfarsite posibilitati de construit la liber, acest set creativ este un cadou de zi de nastere, Craciun sau orice ocazie care va continua sa distreze mult timp copiii de varstele 5+.Activitati extra incluse - Setul contine sugestii pentru posibilitati aditionale de joaca. Gasiti si mai multe variante disponibile online.Conceput pentru tineri constructori - Constructia este simpla si distractiva cu ghidul ilustrat si usor de urmarit. O versiune digitala a acestuia se regaseste si in aplicatia LEGO Builder.Caramizi care cladesc abilitati - Seturile LEGO Classic pun joaca nelimitata si exprimarea de sine creativa in mainile tinerilor constructori.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review