'

LEGO CLASSIC DISTRACTIE CREATIVA CU NEOANE 11027

LEGO
94,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO11027

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO11027
Categorii
Greutate
0.48 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
19.10
Latime
26.20
Lungime
7.20

Descriere

Ofera un imbold dezvoltarii creativitatii copiilor cu setul LEGO Classic Distractie creativa in culori neon (11027). Cu sugestii pentru modele usor de construit si constructii libere distractive, acest set atragator inspira constructorii debutanti in varsta de 5+ ani sa isi exploreze pasiunea pentru arta si design.Acest kit de construit versatil contine 333 de caramizi de diferite dimensiuni si culori neon vibrante. 18 dintre caramizi prezinta ochi expresivi pe care copiii ii pot folosi pentru a-si insufleti creatiile. Sunt incluse instructiuni de construit printate pentru 5 modele distractive - un anananas, un marker fosforescent, o masina, un extraterestru si patine cu rotile - oferind copiilor increderea necesara pentru a construi orice isi imagineaza! O versiune digitala a instructiunilor se regaseste in aplicatia LEGO Builder.Jucariile LEGO Classic pentru varstele 5+ echipeaza manutele copiilor cu idei si inspiratie si ofera adultilor o oportunitate de a le fi alaturi cand se distreaza construind si isi dezvolta abilitatile.Caramizi in culori vibrante - Încurajeaza pasiunea unui copil pentru constructia creativa cu setul LEGO Classic Distractie creativa in culori neon (11027), o jucarie de construit vibranta si versatila pentru copii de 5 ani si mai mari.Culoare si creativitate - Setul contine 333 de caramizi intr-o varietate de marimi si 6 culori atragatoare. 18 dintre caramizi prezinta ochi expresivi pe care copiii ii pot folosi pentru a-si insufleti creatiile.Sugestii de model - Laolalta cu distractia constructiei libere, instructiuni de construit clare inspira copiii la a asambla un ananas, un marker fosforescent, o masina, un extraterestru si patine cu rotile.Cadou pentru copii - Însenineaza ziua unui copil creativ cu aceasta atentie de zi de nastere, Craciun sau orice ocazie cu acest set pentru varstele 5+.Conceput pentru tineri constructori - Constructia este simpla si distractiva cu ghidul ilustrat si usor de urmarit. O versiune digitala a acestuia se regaseste si in aplicatia LEGO®Builder.Caramizi care cladesc abilitati - Seturile LEGO Classic pun joaca nelimitata si exprimarea de sine creativa in mainile tinerilor constructori.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review