'

LEGO DISNEY PRINCESS CASTELE CREATIVE DISNEY PRINCESS 43219

LEGO
174,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO43219

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO43219
Categorii
Greutate
0.36 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 5 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Inaltime
22.50
Latime
28.00
Lungime
5.20

Descriere

Inspira copii in varsta de 6 ani si mai mari cu LEGO Disney Castele creative Disney Princess (43219). Acest set de construit prezinta un mix de piese iconice si caracteristice, mini-papusile LEGO Belle si Cinderella marca Disney, figurinele LEGO Lumiere si Gus, plus 2 postere instructive care incurajeaza socializarea cu familia sau prietenii. Pe masura ce construiesc, copiii se pot lasa condusi de aplicatia LEGO Builder intr-o aventura de construit usoara si intuitiva. Acestia pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul.Acest mini castel va oferi cu siguranta ore nesfarsite de distractie fanilor Disney Princess. Setul este potrivit jocului independent, impreuna cu prieteni sau familia, sau poate fi adaugat altor seturi LEGO Disney (fiecare vandut separat).Personajele Disney Belle si Cinderella, plus Lumiere si Gus, incurajeaza imaginatia copiilor in timp ce recreeaza povesti cunoscute sau inventeaza unele noi. Acesta jucarie de construit e un cadou aniversar distractiv pentru fani sau copii care adora joaca practica.Ofera unui fan Disney Princess sau oricarui copil cu o pasiune pentru castele un cadou plin de posibilitati si inspiratie cu acest set LEGO Disney Castele creative Disney Princess (43219).Acest set include 2 mini-papusi LEGO, 2 figurine LEGO, accesorii care inspira joaca si elemente pentru a construi castele pentru fiecare personaj, un castel suprem sau propria creatie.Include personajele Disney Princess Belle si Cinderella, plus figurinele LEGO Gus si Lumiere, setul fiind conceput pentru nesfarsite aventuri de construit creative.Copiii si fanii Disney se vor bucura de acest set de inalta calitate plin de posibilitati creative, conceput pentru fanii personajelor Disney, Belle si Cinderella.Masuratorile pentru cate unul din micile castele Disney sunt peste 13 cm inaltime, 8 cm latime si 4 cm adancime, acest set este potrivit pentru orele de joaca sau expus in dormitor.Aplicatia LEGO Builder te ghideaza pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de construit intuitiva cu unelte prin care poti mari si roti modelele in 3D, salva seturi si urmari progresul.Cu mini-papusi detaliate si constructii familiare, acest set Disney Princess incurajeaza joaca creativa care ajuta la construirea abilitatilor de viata vitale prin distractie.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review