'

LEGO DOTS CUTIE MARE 41960

LEGO
133,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41960

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41960
Categorii
Greutate
0.36 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
26.20
Lungime
6.10
Taguri

Descriere

Cauti un cadou distractiv si util de lucru manual pentru un copil de sase ani sau mai mare? Bucura orice copil sau fan al artizanatului cu kitul creativ LEGO DOTS Cutie mare (41960)! Setul include o cutie mare neagra si un capac detasabil, precum si o multime de placute in culori vii fluorescente sau in culori blande pastel pentru decorare. Asamblarea e usoara si intuitiva. Copiii pot aseza cutia si capacul impreuna si pot crea nenumarate modele pentru partea de sus si lateralele capacului, pentru a-l personaliza. Cand termina decorarea, isi pot depozita comorile in interiorul cutiei, adauga capacul si etala creatiile elegante.Seturile DOTS initiaza copiii in bucuria jocului si a creativitatii LEGO pe masura ce asambleaza si decoreaza diferitele seturi. Orice se potriveste cu aceasta cutie de depozitare inteligenta, deoarece imaginatia copiilor detine magia si controlul. Seturile DOTS sunt pline cu posibilitati care inspira joaca fantezista a copiilor creativi.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review