'

LEGO FRIENDS SALVAREA ANIMALELOR SALBATICE CU MIA 41717

LEGO
260,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41717

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41717
Categorii
Greutate
0.74 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
48.00
Lungime
6.10
Taguri

Descriere

Largeste orizonturile copiilor cu setul Misiunea lui Mia in Sarbaticie (41717) unde micii constructori de 7+ ani pot ingriji animalele ranite. Copiii i se alatura personajului LEGO Friends Mia in misiunea ei de a lucra la un centru de salvare de animale.Primesti un mesaj prin walkie-talkie despre o zebra care este ranita, asa ca prietenii fug sa o ajute. Înapoi la centrul de salvare, copiii ajuta doctorul sa isi foloseasca trusa medicala pentru a examina animalul si a cauta rani. Acest set creativ este un cadou minunat pentru copiii care adora jucarii cu animale de safari, deoarece include o zebra, un scorpion si o girafa. Setul include si 3 mini-papusi.Acest set include un ghid ilustrat de constructie si instructiuni digitale interactive care ofera functii de zoom si rotire pentru a vizualiza modelul din orice unghi in timp ce construiesti. Poti chiar sa si salvezi cat ai progresat cu constructia in caz ca vrei sa iei o pauza. E disponibil in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru telefon si tableta.La joaca impreuna cu animalele - largeste orizonturile copiilor cu setul Misiunea lui Mia in Sarbaticie (41717) , unde copiii pornesc intr-o aventura palpitanta pentru a ajuta animalele salbatice.Plin de detalii distractive include un centru de salvare, 3 mini-papusi, 3 figurine cu animale de safari, un ATV si o zona de stanci.Accesorii autentice acest set include numeroase accesorii pentru a da realism actiunii, inclusiv un walkie-talkie si o camera foto de jucarie.Un cadou minunat pentru baietii si fetele de 7+ ani.Centrul masoara peste 16 cm inaltime, 24 cm latime si 7 cm lungime. ATV-ul masoara peste 5 cm inaltime, 8 cm lungime si 5 cm latime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review