'

LEGO HARRY POTTER BANNERUL CASEI HUFFLEPUFF 76412

LEGO
174,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76412

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76412
Categorii
Greutate
0.43 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 9 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
26.20
Latime
19.10
Lungime
6.10

Descriere

Copiii isi pot arata adevaratele culori cu LEGO Harry Potter Bannerul Casei Hufflepuff (76412). Contine o placuta printata cu blazonul casei Hufflepuff si un suport pentru perete. Bannerul construibil se deschide pentru a dezvalui o recreatie detaliata si infuzata de plante a camerei comune Hufflepuff, care include Cupa Hufflepuff, un dovleac, un cufar construibil si o masa cu elemente de mancare asortate. Un panou lenticular glisant creeaza efecte 3D magice cum ar fi o Matraguna care apare si dispare dupa perdea si un Niffler in spatele butoiului care fura monede. Setul include si minifigurinele Cedric Diggory, Susan Bones si Hannah Abbott si accesorii.Conceput pentru depozitare si transport usoare, acest set este un cadou cool pentru copii in varsta de 9 ani si mai mari si este 1 din 4 bannere Hogwarts de colectie.Copiii se pot bucura de o aventura de construit intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. Aici pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa monitorizeze progresul.Fanii Harry Potter isi pot dovedi loialitatea pentru Hufflepuff cu acest banner construibil LEGO. Afiseaza-l sau deschide-l pentru a te juca in camera comuna.Cedric Diggory, Susan Bones si Hannah Abbott cu elemente de accesorii care includ o foarfeca de gradina, o stropitoare, tacamuri si Cupa Hufflepuff.Bannerul contine blazonul casei Hufflepuff si se deschide pentru a dezvalui camera comuna infuzata de plante care contine un cufar construibil, un dovleac si o masa cu diverse elemente de mancare asortate.Un panou lenticular creeaza efecte precum nori miscatori, o Matraguna care apare si dispare pe fereastra, un Niffler in spatele butoiului care fura monede, flacari tremuratoare si altele.Daruieste acest set construibil din 313 de piese drept o recompensa, atentie sau cadou aniversar sau de Craciun fanilor Harry Potter in varsta de 9 ani si mai mari.Bannerul masoara peste 20 de cm inaltime, 13 cm latime si 3 cm adancime cand este inchis, fiind usor de depozitat sau transportat in ghiozdanul copilului pentru joaca in deplasare.Descopera instructiuni de construit intuitive in aplicatia LEGO Builder unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa monitorizeze progresul si sa salveze seturi pe masura ce dezvolta noi abilitati.Copiii isi pot construi colectia de bannere cu 76409 Bannerul Casei Gryffindor, 76410 Bannerul Casei Slytherin si 76411 Bannerul Casei Ravenclaw.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review