'

LEGO HARRY POTTER BANNERUL CASEI RAVENCLAW 76411

LEGO
175,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76411

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76411
Categorii
Greutate
0.43 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 9 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
26.20
Latime
19.10
Lungime
6.10

Descriere

Fanii isi pot demonstra mandria lor pentru Casa Ravenclaw cu acest banner LEGO Harry Potter&trade (76411). Contine o placuta printata cu blazonul casei Ravenclaw si un suport pentru perete. Bannerul construibil se deschide pentru a dezvalui o recreatie detaliata a maretei camere comune din casa Ravenclaw, care include o masa, o carte, 2 fotolii si 2 lampi, plus Diadema Ravenclaw. Un panou lenticular glisant creeaza efecte 3D magice, cum ar fi iluzia de adancime prin ferestre si flacarile tremuratoare din semineu. Adu povestea la viata cu minifigurinele Cho Chang, Luna Lovegood si Michael Corner, plus un element Cornish Pixie.Acest set LEGO Harry Potter usor de transportat este un cadou cool de orice ocazie pentru copii in varsta de 9 ani si mai mari si este 1 din 4 bannere Hogwarts de colectie.Ofera tinereilor tai o aventura de construit usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. Aici pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa monitorizeze progresul.Copiii isi pot dovedi loialitatea pentru Ravenclaw cu acest banner construibil. Afiseaza-l sau deschide-l pentru a te juca in camera comuna.Cho Chang, Luna Lovegood si Michael Corner, plus elemente cu Cornish Pixie si o bagheta.Bannerul contine blazonul casei Ravenclaw si se deschide pentru a dezvalui camera comuna cu o masa construibila, o carte, 2 fotolii si 2 lampi, plus Diadema Ravenclaw.Un panou lenticular creeaza iluzia de adancime in imaginea lui Rowena Ravenclaw, precum si nori miscatori si flacari tremuratoare in semineu.Daruieste acest set construibil din 305 de piese drept o atentie surpriza, cadou aniversar sau de Craciun unui fan Harry Potter in varsta de 9+ ani.Acest banner masoara peste 20 cm inaltime, 13 cm latime si 3 cm adancime cand este inchis, fiind usor de depozitat sau transportat in ghiozdanul copilului pentru joaca in deplasare.Descopera instructiuni de construit intuitive in aplicatia LEGO Builder unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa monitorizeze progresul si sa salveze seturi pe masura ce dezvolta noi abilitati.Copiii isi pot construi colectia de bannere cu 76409 Bannerul Casei Gryffindor, 76410 Bannerul Casei Slytherin si 76412 Bannerul Casei Hufflepuff.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review