'

LEGO HARRY POTTER CURTEA HOGWARTS SALVAREA LUI SIRIUS 76401

LEGO
275,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76401
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76401
Categorii
Greutate
0.53 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
28.20
Lungime
5.90
Taguri

Descriere

O salvare Hogwarts la mare inaltime.Acest set de joc adaptabil este bazat pe scenele memorabile din Harry Potter si Prizonierul din Azkaban. Include 3 minifigurine emblematice Harry Potter, Hermione Granger si Sirius Black si popularul Hipogrif Buckbeak. Buckbeak are aripi mobile si loc pe spatele sau pentru o minifigurina pasager. Celula de inchisoare din varful turnului Hogwarts arata scena in care are loc salvarea plina de curaj, iar celebra matura zburatoare Fulger va duce copiii in viteza spre urmatoarea lor aventura magica! Aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie permite copiilor sa vizualizeze, sa mareasca si sa roteasca modelul pe masura ce construiesc, oferindu-le un sentiment minunat de implicare si interactiune in timpul procesului de constructie. Acest set modular se conecteaza cu altele din aceeasi serie pentru a crea un castel Hogwarts complet.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review