'

LEGO HARRY POTTER HOGWARTS BIROUL LUI DUMBLEDORE 76402

LEGO
480,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76402

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76402
Categorii
Greutate
1.01 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
35.40
Lungime
7.05
Taguri

Descriere

Vrajitorii si Vrajitoarele de 8+ ani se vor putea bucura de aventuri cu personaje populare, detalii distractive si accesorii autentice din universul Harry Potter cu setul LEGO Biroul lui Dumbledore (76402).Acest set Hogwarts include numeroase zone care inspira joaca creativa, fiecare cu detalii autentice di nseria de filme. Setul include 6 minifigurine Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch si Madam Pince. Accesorii familiare includ Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic si un pui Fawkes care rasare din cenusa.Magia continua in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions care le permite copiilor sa foloseasca functii de zoom si rotire in timp ce construiesc, oferind un nivel si mai profund de intelegere si mai multa distractie. 4 niveluri de magie Hogwarts LEGO Harry Potter Biroul lui Dumbledore (76402) este plin de detalii care inspira imaginatia oricarui vrajitor sau vrajitoare.Personaje populare setul include 6 minifigurine Harry Potter, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Severus Snape, Argus Filch si Madam Pince.Aventuri autentice camere familiare, fiecare plina cu obiecte proeminente din filme, inclusiv Mantia de Invizibilitate, Pensivul, Sabia lui Gryffindor, Jobenul Magic si Fawkes ca pui.Un cadou magic pentru oricare fan Harry Potter de 8+ ani.Acest set face parte dintr-o serie de cladiri modulare Harry Potter care se pot combina pentru a crea un Castel Hogwarts complet. Setul include 3 carti de colectionat aleatorii cu vrajitori (din 16 posibile)Masoara peste 39 cm inaltime, 19 cm latime si 9 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review