'

LEGO MINIONS LUPTA KUNG FU A MINIONILOR 75550

LEGO
214,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO75550
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO75550
Categorii
Greutate
0.48 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
De la - Pana la: 6 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
28.20
Lungime
5.90

Descriere

Ia fanii de Minioni intr-o calatorie de neuitat care ii va purta prin momentele cele mai tari din filmul Minions The Rise of Gru cu acest set LEGO Minions 75550 Batalia Kung Fu cu Minioni. Sunt o gramada de lucruri de descoperit in incercarea de a ajuta Minionii sa isi exerseze miscarile de kung fu.Copiii se vor distra vazandu-l pe Otto cum apare in fata celorlalti Minioni. si cu accesorii care includ o banana de aur, un stand pentru arme, arme, manechin de antrenament, un dragon chinezesc, un medalion si artificii care se pot lansa, copiii vor avea multe lucruri care sa ii inspire.Joaca incepe imediat cu 3 figurine LEGO Minioni. Acest set 75550 ii include pe Minionii Kevin si Stuart in uniforme de kung fu, plus o figurina Otto.Copiii pot ajuta Minionii sa isi perfectioneze abilitatile de kung fu folosind armele si manechinul rotativ de antrenament, dupa care pot lansa artificiile de pe acoperisul templului in timp ce Minionii poarta dragonul.Cauti un cadou de zi de nastere sau pur si simplu o surpriza neasteptata pentru un fan de Minioni cu varsta de minim 6 ani? Aceasta e o alegere excelenta.Templul de jucarie masoara peste 17 cm inaltime, 13 cm latime si 26 cm lungime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review