'

LEGO SPEED CHAMPIONS KOENIGSEGG JESKO 76900

LEGO
99,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76900
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76900
Categorii
Greutate
0.31 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
26.20
Lungime
7.20

Descriere

Copiii si pasionatii de masini vor adora setul LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900). Aceasta jucarie este o replica detaliata ce capteaza esenta hypercar-ului suedez din realitate cu al sau design aerodinamic ce il ajuta sa atinga uluitoarea performanta de 300mph pe raliu. Copiii pot explora automobilul in timp ce il construiesc, inainte sa-l expuna sau sa creeze curse palpitante.Acest model de colectie include un sasiu lat, ce permite spatiu suficient pentru o cabina cu 2 locuri si multe alte detalii autentice. Iar cu o minifigurina de pilot Koenigsegg in costum de curse, cu tot cu casca de protectie si o cheie fixa, exista o tona de inspiratie pentru joaca creativa.Kiturile de constructie LEGO Speed Champions le ofera copiilor si pasionatilor auto sansa de a colectiona si construi versiuni mini ale celor mai renumite modele de automobile din lume. Perfecte pentru expunere, aceste vehicule sunt de asemenea geniale pentru a organiza curse palpitante cu alte modele din gama Speed Champions. Aceasta spectaculoasa macheta LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) este plin de detalii autentice. Un set perfect pentru cei ce adora masinile sport de jucarie grozave si cursele palpitante. Ce se afla in cutie? Tot ce ai nevoie ca sa construiesti un impresionant model de Koenigsegg Jesko, plus un pilot de curse Koenigsegg. Copiii pot explora replica adevaratului hypercar Koenigsegg Jesko in timp ce o construiesc, inainte s-o expuna sau sa se alature prietenilor in curse Speed Champions de senzatie. Acest kit de masina LEGO® Speed Champions de 280 de piese este cadoul uluitor de zi de nastere sau orice alta ocazie pentru baietii sau fetele de la 7 ani in sus si pentru pasionatii de automobile. Aceasta replica Koenigsegg Jesko are 4 cm inaltime, 15 cm lungime si 7 cm latime. Avand noul sasiu de 8 stud-uri, are loc de 2 minifigurine si de mai multe detalii autentice ca oricand. Nu este nevoie de baterii pentru aceasta jucarie. Masina este alimentata de imaginatia copiilor actiunea de mare viteza nu se opreste niciodata! Cumperi acest set un incepator in constructii LEGO? Nu e nici o problema include instructiuni de asamblare usor de inteles pas cu pas. Seturile de constructie LEGO® Speed Champions iti ofera sansa sa explorezi unele dintre cele mai admirate automobile ale lumii. Modelele de inalta calitate si robuste sunt perfecte pentru expunere si joaca inventiva.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review