'

LEGO SPIDEY ECHIPA LUI SPIDEY LA FARUL LUI GREEN GOBLIN 10790

LEGO
174,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO10790

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO10790
Categorii
Greutate
0.13 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 7 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
14.10
Latime
19.10
Lungime
4.60

Descriere

Din pestera subterana pana la dovleacul din varful farului, setul LEGO Marvel Farul lui Green Goblin (10790) este plin de actiune conceputa special pentru copii in varsta de 4 ani si mai mari.Setul include 4 minifigurine - Miles Morales, Ghosty, Sandman si Green Goblin - plus o epava de pirati construibila, o sina de cale ferata pentru a transporta comoara furata, o pestera cu rol dublu de inchisoare, sediul farului lui Green Goblin si numeroase accesorii. O placa introductiva sub forma unui perete ofera micutilor increderea de a construi si reconfigura setul. Ghidul printat ofera instructiuni simple sub forma unei povesti ilustrate colorat si, pentru un plus de distractie digitala, aplicatia LEGO Builder contine unelte de marire si rotire intuitive care permit copiilor sa vizualizeze modelul pe masura ce construiesc. Seturile 4+ sunt o modalitate perfecta prin care adultii pot participa la joaca si construit cu micutii, fie ca sunt fani LEGO versati sau la prima experienta cu caramizi LEGO.Super Eroi la mare - LEGO Marvel Farul lui Green Goblin (10790) prezinta personaje iconice si multiple posibilitati de joaca gandite pentru copii in varsta de 4+ ani.Actiune autentica - Include minifigurinele Miles Morales, Ghosty, Sandman si Green Goblin, plus o epava de pirati construibila, o sina de cale ferata, o inchisoare in pestera si farul lui Green Goblin.Multiple modalitati de joaca - Copiii interpreteaza aventuri nesfarsite despre lupta dintre bine si rau cu eroi si antagonisti LEGO Marvel si un cufar cu o comoara furata.Cadou pentru copii - Cu o placa introductiva si etape simple de asamblare, setul incurajeaza dezvoltarea copiilor in varsta de 4 ani si mai mari in timp ce se bucura de nenumarate ore de joaca.Distractie reconfigurabila - Farul masoara peste 22 cm inaltime, 31 cm latime si 21 cm adancime.Constructie creativa - Un ghid printat ilustreaza scopul fiecarei etape de asamblare iar aplicatia LEGO Builder ofera unelte digitale de marire si rotire prin care copiii pot vizualiza modelul in timp ce construiesc.Extinde distractia - Gama variata de seturi LEGO 4+ introduc copiilor personaje preferate din filme si seriale TV si eroi de toate zilele.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review