'

LEGO STAR WARS SALA TRONULUI LUI BOBA FETT 75326

LEGO
562,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO75326

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO75326
Categorii
Greutate
1.31 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 9 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
28.20
Latime
48.00
Lungime
7.40

Descriere

Scrie noi capitole din saga Star Wars The Book of Boba Fett cu acest set de constructii Camera tronului lui Boba Fett (75326) pentru fanii de 9+ ani. Palatul din caramizi se deschide pentru un acces usor la sala detaliata a tronului, zona de gratar si bucatarie. Include un tron cu compartiment pentru comori ascunse si functie pop-up pentru a-l azvarli pe Bib Fortuna, trepte ce se clatina, o poarta cu deschidere si o multime de accesorii de joaca.Un cadou de top pentru copiii cu initiativa, setul include 7 personaje LEGO® Star Wars&trade, inclusiv minifigurinele LEGO noi din martie 2022 Bib Fortuna, Dansatoarea Theelin, Gardianul Weequay, Gardianul Gamorrean si un Quarren, plus arme variate. În cutie si in aplicatia gratuita LEGO Instructiuni de constructie, vei gasi ghidul de constructie pas cu pas.Camera Tronului lui Boba Fett Fanii serialului The Book of Boba Fett pot recrea detalii autentice ale camerei tronului si alte parti din palatul lui Jabba the Hutt cu acest set LEGO Star Wars (75326).7 minifigurine LEGO Star Wars incluse pentru jocuri de rol creative Boba Fett si Fennec Shand, Bib Fortuna, o dansatoare Theelin, un Quarren, un gardian Weequay si unul Gamorrean, plus arme pe masura personajelor.Functii jucause Tronul are o functie pop-up care il ejecteaza pe Bib Fortuna si un compartiment plin de arme si lingouri de beskar, exista trepte miscatoare pentru a darama gardieni, o poarta care se deschide si alte functii distractive.Constructia se dechide pentru un acces mai facil Pliaza in afara modelul si deschide partea din spate pentru a dezvalui bucataria cu o zona cu gratar si rotiserie, plus accesorii amuzante precum bauturile spotchka.Idee de cadou pentru varste 9+ - Poti oferi aceasta jucarie de constructie de 732 de piese de sarbatori sau zile de nastere unori copii care sunt fani Star Wars The Book of Boba Fett.Arata remarcabil expus Palatul construibil are 17 cm inaltime, 32 cm latime si 20 cm adancime.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review