'

LEGO TECHNIC MANIPULATOR DE MATERIALE 42144

LEGO
613,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO42144
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO42144
Categorii
Greutate
1.44 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 10 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
35.40
Lungime
9.40
Taguri

Descriere

stii vreun copil care e fascinat de mecanica si inginerie? Va adora LEGO® Technic&trade Material Handler (42144) pentru varstele de 10+ ani. Gandit pentru copiii carora le plac masinile de constructie, acest model mecanic ofera o privire asupra modului in care functioneaza vehiculul in realitate. Are multe functii manuale si pneumatice, cu care pot explora acest impunator manipulator de materiale de jucarie descoperind cum sorteaza, cladeste si incarca materiale pentru procesare.Functiile pneumatice includ un brat care poate fi miscat, cu o raza impresionanta de aproximativ 35 cm, plus un graifer in clasica culoare a &lsquocojii de portocala&rsquo care se inchide si deschide. Functiile manuale includ un brat superior care se poate invarti 360 de grade, o cabina de control cu lift, plus un sistem mobil cu volan si 4 stabilizatoare.Seturile de modele LEGO Technic prezinta miscari si mecanisme realiste care introduc universul ingineriei tinerilor constructori LEGO intr-un mod accesibil si realist.Copiii in varsta de 10+ ani vor adora sa exploreze toate functiile manuale si pneumatice al acestui set de jucarie LEGO® Technic&trade Manipulator Telescopic (42144).Exploreaza bratul miscator cu o raza de aproximativ 35 cm, plus un graifer in clasicul stil al culorii &lsquocojii de portocala&lsquo care se deschide si inchide .Exploreaza bratul superior care se poate invarti 360 de grade, cabina de control cu lift, plus un sistem mobil cu volan si 4 stabilizatoare.Fanii LEGO Technic se vor delecta construind acest set. E un proiect potrivit pentru oricine cauta o constructie LEGO mai provocatoare.Daruieste aceasta jucarie mecanica copiilor de 10+ ani ca proiect care ofera o gama larga de elemente si functionalitati de explorat.Acest utilaj de jucarie LEGO® Technic&trade masoara 33 cm inaltime, 40 cm lungime si 17 cm latime.Seturile modelelor LEGO® Technic&trade prezinta miscari si mecanisme realiste care introduc universul ingineriei tinerilor constructori LEGO.Componentele indeplinesc standarde riguroase de industrie pentru a garanta ca sunt consistente, compatibile si se conecteaza fiabil de fiecare data.Componentele LEGO® Technic&trade sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a asigura ca se conformeaza standardelor globale stricte de siguranta.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review