'

LEGO TECHNIC MCLAREN F1 42141

LEGO
1.077,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO42141

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO42141
Categorii
Greutate
2.22 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 14 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
58.20
Lungime
8.70
Taguri

Descriere

Scapa de distrageri. Concentreaza-te ca un campion in momentul decisiv. A sosit timpul sa construiesti noul model LEGO Technic McLaren Formula 1 (42141). Odata ce ai trecut de linia de sosire, sentimentul de mandrie e coplesitor iar rezultatul este un model de display absolut fantastic cu care iti poti incununa ambitia. Pentru acest an designerii LEGO Technic au lucrat impreuna cu designerii de la McLaren Racing. Ambele echipe de experti si-au dezvoltat masinile in acelasi timp, ceea ce face acest set o colaborare cu totul speciala. Ca si masina adevarata, aceasta versiune LEGO Technic include un motor V6 cu pistoane mobile, sistem de directie, suspensii si diferential.O constructie pentru fanii Formula 1 construieste o versiune detaliata a masinii de Formula 1 a echipei McLaren, varianta noua din 2022 cu setul LEGO Technic McLaren Formula 1 (42141) pentru adulti.O colaborare legendara designerii LEGO au lucrat in stransa colaborare cu inginerii McLaren Racing, iar ambele echipe de experti si-au dezvoltat masinile in paralel pentru sezonul de curse 2022.Modelat dupa masina adevarata include detalii si functii precum motorul V6 cu pistoane mobile, sistem de directie, suspensie si diferential pentru a lua curbele cu precizie.Un proiect pentru adulti aceasta versiune LEGO a masinii McLaren F1 ofera constructorilor adulti oportunitatea de a isi aprofunda pasiunea si de a se bucura de o constructie captivanta si de rezultatul spectaculos al acesteia.Modelul LEGO Technic McLaren Formula 1 masoara peste 13 cm inaltime, 65 cm lungime si 27 cm latime.Cartea de instructiuni include si detalii extra despre colaborarea dintre McLaren Racing si designerii LEGO.Adauga si ultimele detalii folosind autocolantele cu sponsori, exact ca cele aflate pe masina adevarata.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review