'
10%

Lenjerie cu perna de rezerva pentru pat cu saltea de 140 cm x 70 cm, Gro

Gro
100,80 RON PRP: 112,00 RON
.
valabil pana la 08 mai
-Costul de transport nu este inclus
Gro
Cod produs - SKU AHA0044

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
AHA0044
Categorii
Brand
Gro
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Oferta valabila in limita stocului disponibil! De la expertii somnului in siguranta, lenjeria de pat Gro este unicul fermoar in setul de pat care sta fix. Ideal pentru copii care fac tranzitia de la patut la pat, sau de la sacul de dormit Gro la lenjerie de pat. Cearceaful de pus pe pat se fixeaza cu o banda de elastic chiar sub saltea. Sigur Fata de perna este atasata de cearceaf asigurand stabilitate si prevenind capul copilului sa cada sub perna. Fermoarul unic al lenjeriei de pat de rezerva Gro pastreaza asternuturile in loc si ajuta la prevenirea caderii din pat a copilului sau alunecarea din pat a pilotei. Usor Plapuma de rezerva se ataseaza cu usurinta la orice lenjerie de pat de aceeasi marime. 100% bumbac. Fix Fata de perna integrata sta fixata. Fermoarul incorporat impiedica alunecarea paturii din pat. Prevazut cu elastic pentru prinderea mai usoara de saltea. A se spala la 40°C; A nu se folosi inalbitor; A se usca cu aer cald la centrifugare cu viteza mica; A se calca la temperatura calda; Nu curatati chimic; Dimensiune: Pat cu saltea: 140 cm x 70 cm ; Pilota: 150 cm x 120 cm; Cum se potriveste: Ajustati partea de jos a lenjeriei de pai pe saltea si securizati-o cu banda de elastic. Potriviti o perna in fata de perna integrate. Asezati o pilota in lenjerie si inchideti fermoarul pilotei pana la partea de jos a cearsafului. Fermoarul securizeaza ambele parti de jos ale pilotei pentru a o pastra in acelasi loc, mentinand copilul in singuranta.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review