'

Lionelo - Bariera protectie pat Eva , Cu buzunar accesorii, 150x35 cm, Gri

Lionelo
321,63 RON
-Costul de transport nu este inclus
Lionelo
Cod produs - SKU LO-EVA_GREY_MELANGE

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

Descriere

Bariera de siguranta Eva asigura somnul sigur al copilului, impiedicandu-l sa alunece de pe patul parintilor. Asamblarea usoara si solutiile de inalta clasa care maresc nivelul de siguranta si confortul, fac din produs o alternativa excelenta la paturile traditionale.

width= Curele de montare

Centurile SecureBelt mentin bariera intr-o pozitie stabila chiar si atunci cand copilul se apasa de ea cu corpul sau.

width= Securitate dubla

In plus fata de centurile SecureBelt, bariera este echipata si cu un mecanism care impiedica plierea necontrolata a produsului.

width= Plasa aerisita

Ofera o circulatie optima a aerului in partea ingradita a asternutului.

width= Usor de instalat

Bariera poate fi instalata folosind suruburile si consolele incluse in kit, sau o puteti glisa intre cadrul patului si salteaua.

width=

width= Asamblare usoara si somn sigur

Bariera de siguranta Eva protejeaza eficient spatiul patului. Produsul este o alternativa ingenioasa la paturile pentru copii si este foarte usor de asamblat. Instalarea corecta a barierei se poate face prin introducerea acesteia intre cadrul patului si saltea sau prin montarea acesteia cu ajutorul suruburilor si manerelor incluse in set. Modelul Eva poate fi asamblat usor si rapid, fara demontare.

width= Confort ridicat de utilizare si calitate certificata

Produsul este echipat cu o blocada pentru a preveni plierea necontrolata. Centurile SecureBelt mentin bariera intr-o pozitie stabila chiar si atunci cand cel mic apasa pe ea. Modelul Eva are o structura durabila si usoara, cu margini usor profilate. Bariera este echipata cu o plasa aerisita si un buzunar util pentru accesorii mici. Tapiteria produsului este realizata dintr-un material melanj cu o structura de in.

Modelul Eva a fost supus verificarii in mai multe etape si a obtinut certificatul laboratorului de cercetare SGS. Produsul indeplineste toate cerintele standardului european de siguranta EN 71.

SPECIFICATII:

  • Model: Eva
  • Locul instalarii: pat
  • Metoda de montare: foraj, produsul poate fi fixat suplimentar cu benzi
  • Dimensiunile produsului: 148,5 x 36 x 42,5 cm
  • Greutatea produsului: 2,56 kg
  • Functionalitate: deschidere unilaterala; blocada; functie de deschidere permanenta; doua centuri de siguranta; reglarea inclinarii; asamblare usoara; plasa aerisita
  • Materiale: metal, poliester 100%.
  • Garantie: 5 ani.

Producator: Lionelo.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review