'

MASINUTA METALICA AUDI R8 ARGINTIE SCARA 1 LA 24

Rastar
150,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Rastar
Cod produs - SKU Ras56100_Argintiu

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Ras56100_Argintiu
Greutate
0.2 kg
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Argintiu
Pentru
Baieti
Latime
25.00
Lungime
13.00

Descriere

Masinuta are proportiile ideale pentru momente pline de distractie si amuzament, avand dimensiunile in centimetri dupa cum urmeaza 18.8*8.4*5.3. Masinuta metalica Audi R8, scara 1 la 24, are anvelope de cauciuc si un design detaliat interior-exterior realizat din material metalic turnat cu accesorii realizate din material plastic portiere de calitate superioara. Copilul dumneavoastra se poate juca in voie cu masina metalica Audi R8 oferita de brandul international Rastar. Nicio cursa nu este imposibil de castigat cu acesta masinuta, care este o replica oficiala cu licenta a modelului original, construita cu mare atentie la detalii. Pasionatii si colectionarii de machete metalice pot de asemenea aprecia aceasta macheta metalica.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review