'

MINA DE CRISTAL CU DINOZAUR

Playmobil
780,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70623

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70623
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Echipa Dino Rise inseamna putere dubla dino-umana. Ludmilla si colegul ei Ralph incearca in continuare sa puna mana pe cele trei pietre pentru a deschide portalul magic din Dino Rock. In laboratorul lor de testare, ei analizeaza pietrele si lucreaza la un nou robot de foraj. Dar echipa Dino Rise este vigilenta si se opune cu indrazneala lui Ludmilla si Comet Corporation. Din baza operationala aflat in casa din copac din spatele Dino Rock, echipa Dino Rise isi planifica strategia de aparare. Ascensorul rotativ de marfa le ofera provizii si ustensile, iar un pod cu clapa ii poate duce la o ascunzatoare secreta din pestera. Daca Comet Corporation ataca, tunul cu pivot este pregatit pentru aparare, iar in caz de urgenta, ascunzatoarea secreta de sub pod ii poate duce in exterior. Desigur, echipa Dino Rise nu s-ar putea apara fara prietenii lor dinozauri. Pentru a elibera Stegosaurusul din stanca, Ian introduce o piatra de energie in cheie, o lipeste in stanca si o intoarce. Cu tunete uriase, bucatile de stanca se deschid si uriasul preistoric sare din stanca cu un urlet gigantic de dinozaur. Setul include personajele Dino Rise Ian, Ludmilla si Ralph, un stegosaur, un laborator de testare cu statie de analiza, pietre de energie, un vehicul de foraj, precum si Dino Rock si multe alte accesorii pentru aventuri dino pline de actiune. Cand pietrele de energie sunt introduse si indepartate, se declanseaza diferite functii de lumina, sunet si vibratii ale lui Dino Rock. Doar daca toate cele trei pietre de energie sunt introduse in stanca in pozitia corecta, se deschide portalul magic catre lumea dinozaurilor. Setul include: 1 Ian, 1 Ludmilla, 1 Ralph, 3 casti, 1 exoschelet, 1 pereche de aparatoare pentru brate, 1 tarnacop, 1 tableta, 1 telecomanda, 1 dino, 1 piatra, 4 piese de piatra, 1 cheie, 1 cutie de unelte, 1 cana de baut, 1 vehicul de forat, 1 laptop, 1 burrito, 2 scorpioni, 1 sarpe, 2 paianjeni, 1 pereche de binocluri, 1 sudor, 1 casca de sudura, 4 parti de gard, 2 stalpi de lumina, 2 tunuri, 9 plante, 1 copac, 3 bariere, 1 scara, 1 scaun, 1 macara, 1 acoperis, 1 perete lateral, 1 antena satelit, 3 roci mai mari, 2 roci mai mici, 1 banda transportoare, 1 laborator Recomandat pentru varsta de 4 ani +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review