'

Motocicleta electrica Peg Perego Ducati Enduro, 12V, 3 ani +, Negru / Rosu

Peg Perego
3.150,77 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IGMC0023

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IGMC0023
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Motocicleta Ducati Enduro este rapida si sofisticata si ofera aventuri de neuitat, chiar si pe teren denivelat. Caracteristici: 2 viteze ce pot fi alese folosind butonul aflat pe rezervor. Viteza 1: 3.8km/h, Viteza 2: 7.6km/h Motocicleta porneste rotind manerul drept a ghidonului. Frana se afla sub piciorul drept. 3 cutii pentru accesorii ce pot fi indepartate. Una dintre ele are un ciocan, o surubelnita si 2 chei. Roti din cauciuc si sasiu inalt ce ofera confort indiferent de teren. Sezut anatomic si confortabil. Roti de stabilizare ce sunt ideale pentru copiii care invata sa conduca o motocicleta. Acestea pot fi indepartate. Prevazuta cu claxon puternic si un far care reflecta lumina. Performanta excelenta chiar si pe dealuri sau teren denivelat cu inclinare de pana la 10%. Baterie de 12V/8Ah situata sub scaun. Aceasta poate fi incarcata cand este montata sau poate fi scoasa. Incarcatorul este inclus in pachet. 2 motoare x 165W (in total 330W) Autonomia bateriei: 30 min Greutatea maxima admisa: 30kg Dimensiuni (lungime x latime x inaltime): 120 x 66.5 x 71 cm Greutate produs: 18.8 kg Recomandare de varsta: 3ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review